FA09 er en 100% non-profit almen administrationsorganisation - læs mere om hvad vi kan tilbyde dig herunder ...

Ledige boliger

MIDLERTIDIGE BOLIGER - BRØNDBY STRAND

Der er kort ventetid til midlertidige boliger i PAB afd. 8 - Brøndby Strand - beliggende i Brøndby Kommune. Boligerne udlejes KUN på midlertidig kontrakt med ophør pr. 31. december 2018 (lavhusene) eller 31. maj 2019 (højhusene). Udlejer og Brøndby Kommune kan ikke - og har ingen pligt til - at hjælpe med anden bolig herefter.

 MIDLERTIDIGE BOLIGER - POSTPARKEN, KASTRUP

Der er kort ventetid til boligerne grundet en stor renoveringssag i afdelingen. Boligerne udlejes KUN på midlertidig kontrakt med ophør pr. 31. juli 2018. Udlejer og Tårnby Kommune kan ikke - og har ingen pligt til - at hjælpe med anden bolig herefter.

09-03-18: Der er ledige boliger men KUN med udlejning til 31. juli 2018.. Generel info om pris kan ses på vores hjemmeside under afdeling Postparken. Indskud nedsættes til kr. 5.000,00 pga. den korte udlejningsperiode.

Er du interesseret i at leje en midlertidig bolig i enten Brøndby Strand eller Postparken, skal du opnoteres på ventelisten. Dette gøres via Ansøgerweb på www.fa09.dk  under fanen "søg bolig". Herefter kan du sende os en mail med oplysning om dit ventelistenummer til: venteliste@fa09.dk.